Cabinet de avocatura in Bucuresti

Titularul cabinetului de avocatura, domnul avocat Titu Eugen Gheorghe, este membru al Baroului Bucuresti, avand o bogata experienta si pregatire profesionala. Astfel, vine in sprijinul dumneavoastra cu reprezentare si asistenta juridica in fata instantelor judecatoresti, a autoritatilor cu atributii jurisdictiale, a organelor de urmarie penala, a notarilor publici, precum si in fata executorilor judecatoresti.

Toate acestea, cu ajutorul unei echipe formata din avocati definitivi caracterizati prin profesionalism, precum si a personalului paralegal, oferind servicii competente in diferite domenii de drept.

avocat bucuresti

Cabinetul de avocatura Titu Eugen Gheorghe, presteaza toate activitatile care sunt prevazute de catre Legea 51/1995, privind exercitarea si organizarea profesei de avocat. Mai mult, exista parteneriate cu notari si executori judecatoresti, cu diferiti experti si profesionisti, pentru a beneficia de un pachet complet de servicii.


Misiunea noastra

Misiunea noastra este de a va fi alaturi, indiferent de natura cazului, prin consultatii cu caracter juridic, reprezentare sau asistenta in fata instantelor sau a altor organe de drept, atat a persoanelor fizice cat si a celor juridice. Aceste servicii, sunt acordate persoanelor din intreaga tara, precum si celor din strainatate!

Pentru orice alte detalii, sau pentru o evaluare profesionala, va rugam sa ne contactati!