Plangeri contraventionale

Daca s-a intamplat din diferite motive, sa fiti sanctionati cu amenda pentru ca ati parcat neregulamentar masina, v-au ridicat masina, ati parcat la intrarea intr-un parc, nu ati acordat prioritate, etc, apeleaza cu incredere la avocat titular definitiv Titu Eugen Gheorghe, membru al Baroului Bucuresti.

Toate acestea, de regula atrag si suspendarea permisului. Din statistica, rezulta faptul ca jumatate dintre plangerile contraventionale sunt admise, prin urmare vi se va restitui amenda platita(sau veti fi scutit de plata ei) si vi se vor restitui in totalitate si cheltuielile de judecata.

Nu poate fi aplicata proprietarului unei masini o sanctiune contraventionala pentru parcare neregulamentara, deoarece nu se poate dovedi cu certitudine ca el(proprietarul masinii) este autorul faptei, fiind invocat principiul "in dubio pro reo", cu conditia sa nu fi fost surprins de organul de politie in momentul savarsirii contraventiei.
Depunerea plangerii in instanta, va suspenda executarea! Apeleaza cu incredere la nr de telefon: 0722 377 042 si veti beneficia de intreaga noastra seriozitate