Mosteniri/ succesiuni

Avocat titular definitiv Titu Eugen Gheorghe, membru al Baroului Bucuresti are o vasta experienta in domeniul dreptului succesoral.
Serviciile cabinetului nostru sunt complexe, ele includ atat asistenta si reprezentare in instantele de judecata cat si consultanta juridica sau redactarea testamentelor.

Succesiunea sau mostenirea reprezinta transmiterea unui patrimoniu, apartinand persoanelor fizice decedate, spre una sau mai multe persoane fizice/juridice aflate in viata, iar in lipsa acestora, Statului. Mostenirea este de 2 feluri: testamentara si legala.

Atunci cand inevitabilul se intampla si o ruda decedeaza, bunurile mobile si imobile ale acesteia, le mosteniti dumneavoastra. Astfel, activul dumneavoastra patrimonial este completat cu bunurile defunctului. Problema apare, de cele mai multe ori, atunci cand persoana decedata nu are documentele in regula, din diferite motive, documente referitoare la bunurile detinute, lucru care va creaza dumneavoastra mari probleme. Astfel, ajungeti sa mosteniti case si terenuri, dar sa nu aveti acte pe ele, deoarece nici persoana decedata nu a avut.

Apelati cu incredere la serviciile noastre, beneficiati astfel de toata seriozitatea in perfectarea actelor de proprietate, protejarea drepturilor dumneavoastra, prin introducerea de actiuni la instanta competenta. Astfel, fara batai de cap din partea dumneavoastra, intrati in legalitate cu proprietatile si bunurile mostenite. Contacteaza-ne acum la 0722 377 042!