Divorturi/ partaje/ incredintare minori

Procesul de divort implica in toate cazurile decizii greu de luat, precum si o implicare emotionala foarte puternica, afectand ambele parti. In mediul juridic, divortul reprezinta oficializarea rupturii/ despartirii dintre doi soti.
Este indicat sa se apeleze la serviciile unui avocat specializat in divort, deoarece un divort implica mai multe aspecte: domiciliul copiilor dupa divort, stabilirea pensiei copiilor, autoritatii parintesti asupra minorilor, stabilirea unui program de vizite a copiilor, precum si partajarea bunurilor comune obtinute in timpul casatoriei.

Chiar daca legea nu impune acest aspect, asistenta unui avocat in cadrul procesului de divort este foarte indicata. Apeland la serviciile noastre, beneficiati de consultanta, asistenta si reprezentare in procesele de divort.
Indiferent de zona unde va aflati, reprezentam si cetateni romani din strainatate, in procesele de divort din Romania.

Ajutam clientul sa intelega intreg procesul de divort, implicatiile acestuia(juridice si practice), astfel ca timpul petrecut sa fie cat mai scurt, asigurand totodata confidentialitatea si discretia.

Avocat titular definitiv Titu Eugen Gheorghe, membru al Baroului Bucuresti are o vasta experienta in procesele de dreptul familiei, de la procese de divort in care sunt implicati minori, pana la rapiri internationale.

Apelati cu incredere la serviciile noastre, noi obtinem divortul cu sau fara incredintare de minori, se pot solicita si despagubiri de la partenerul infidel, iar partajul, in functie de dorinta dumneavoastra, se poate face fie in cadrul procesului de divort, fie pe o alta cale separata.

Obtinem despagubiri pentru sotia care urmeaza sa divorteze, pentru munca depusa in casnicie. Nu ezitati, contactati-ne la 0722 377 042 pentru a solicita o consultatie!