Despagubiri accidente rutiere

Daca ati avut un accident rutier si nu stiti cum sa procedati, apelati cu incredere la avocat titular definitiv Titu Eugen Gheorghe, membru al Baroului Bucuresti. Cu bogata experienta si maxima seriozitate, va reprezinta interesele in vederea obtinerii daunelor/ despagubirilor morale si materiale, care vi se cuvin in urma accidentelor rutiere.

Despagubirile in urma unui accident rutier, se impart in 2 componente: daune morale si daune materiale.
avocat despagubiri accidente rutiere Daunele materiale, reprezinta despagubirile obtinute in urma unui accident rutier, destinate recuperarii sanatatii victimei, costurile tratamentului, ale consultatiilor, deplasarilor la medici, operatiilor sau a diferitelor proteze.
Daunele morale, reprezinta despagubirile obtinute in urma unui accident rutier, pentru a compensa suferinta si traumele psihice la care au fost supuse victimele unor astfel de accidente rutiere, sau familia in cazul pierderii(decesul) unui membru.

Atat persoanele straine, precum si cetatenii romani care au fost implicati in accidente rutiere in strainatate, beneficiaza din partea avocatilor nostri de reprezentare juridica in vederea obtinerii despagubirilor.

Apeleaza-ne cu incredere la: 0722 377 042 pentru a putea stabili o consultatie.